Opas Suomi-kiekon vedonlyöntiin

Jääkiekolla on todella vankka asema suomalaisessa urheilukulttuurissa ja se on jo vuosikymmenten ajan ollut maamme seuratuin laji ja suurin ylpeydenaihe. Vaikka kiekkoilu on harrastajamäärältään Suomessa vielä varsin pieni laji, kuuluu Suomi menestyksensä ansiosta maailman kärkimaihin. Suomi pelaa erittäin taidokkaasti ja jääkiekon arvokisoja seurataan ympäri maata kuin kuuta nousevaa. Ei siis liene yllättävää, että jääkiekko kuuluu myös suomalaisten vedonlyöjien suosikkilajeihin ja etenkin suurten kisojen alla Suomi-kiekosta lyödään vetoa todella ahkerasti. Mikä parempi tapa tuoda lisäjännitystä jo ennestään mukaansatempaavaan otteluun kuin asettaa panoksensa Suomi-kiekon puolesta.

Urheiluvedonlyönti on epäilemättä hauskaa ajanvietettä, mutta parhaassa tapauksessa se voi tuoda mukanaan myös todella merkittäviä voittosummia. Urheiluvedonlyönnin siirryttyä yhä suuremmissa määrin nettiin, kilpailu veikkaussivustojen kesken on suoraan sanottuna räjähtänyt käsiin. Tämä on erinomainen uutinen veikkaajille, sille kova kilpailu on tuonut vedonlyöntiin todella paljon maukkaita lisämausteita. Jokainen vedonvälittäjä haluaa toki, että veikkaaja asettaa panoksensa juuri nimenomaan heidän sivujensa kautta ja uusista asiakkaista kilpaileminen on aiheuttanut vedonlyöntimarkkinoilla bonusten buumin. Pienellä tutkiskelulla ja vertailulla voit löytää todella rahakkaita bonustarjouksia, joiden avulla päästä hyvään alkuun vedonlyönnissä. Mikä parasta, kilpailun myötä myös vedonlyöntisivustojen turvallisuus ja luotettavuus on parempi kuin koskaan aiemmin.

Jos vedonlyönti Suomi-kiekosta on sinulle vielä varsin tuntematon maailma, olemme koonneet yhteen muutamia perusvinkkejä, joiden avulla pääset helposti ja nopeasti mukaan voittavan vedonlyönnin maailmaan. On tärkeää kuitenkin aina pitää mielessä, että vedonlyönnin ensisijainen tarkoitus on tarjota viihdettä, eikä veikkaamaan saa koskaan lähteä suuremmilla summilla kuin mitä on valmis häviämään. Alla oleva lyhyt opas auttaa sinua pääsemään alkuun Suomi-kiekon vedonlyönnissä.

Keskity ainoastaan niihin sarjoihin, jotka tunnet hyvin

Yksi voitollisen vedonlyönnin pääsäännöistä on se, että veikkaajan täytyy aina keskittyä vain niihin lajeihin ja sarjoihin, jotka tuntee parhaiten. Tämä pätee myös jääkiekkoveikkaukseen, sillä lajin tunteminen antaa veikkaajalle aina parhaat mahdollisuudet voitolliseen pelaamiseen pitkällä aikavälillä. Ulkomaisten vedonlyönti- ja kasinosivustojen suuri kohdetarjonta saa usein etenkin suurien otteluiden alla pään sekaisin, mutta älä vastaa houkutuksiin lähteä lyömään vetoa sarjasta, jota et kunnolla tunne. Onneksi valinnanvaraa näillä sivustoilla riittää ja enemmistö tunnetuimmista veikkaussivustoista tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa niin NHL:stä, SM-liigasta, AHL:stä, Elitserienistä kuin myös Mestisistä. Eniten kohteita on tarjolla ikisuosikkisarjaan, eli kotimaiseen Liigaan, jonka kertoimet ovat usein myös todella hyvät. Saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan, kannattaa lisäksi aina myös vähän vertailla eri vedonlyöntitoimistojen tarjoamia kertoimia keskenään.

Älä pelaa pelkästään 1×2 -kohteita

1×2 vedonlyönnistä, eli vedon lyömisestä siitä, kuka ottelun tulee voittamaan, on nopeasti noussut suomalaisten suosituin tapa nauttia veikkauksesta. Kokeneet vedonlyöjät kuitenkin tietävät, että voitollisessa veikkauksessa on tärkeää hyödyntää myös muita tarjolla olevia vetomuotoja, kuten esimerkiksi yli/alle -vetoja ja moneyline-kohteita. Näissä kohteissa odotusarvot ovat usein paremmat kuin perinteisten 1×2 -kohteiden ja toki vaihtelu myös virkistää.

Huomioi valmentaja ja maalivahti strategiassasi

Jääkiekossa paremmassa vireessä oleva joukkue usein voittaa. Toisin kuin jalkapallossa, jääkiekossa ei ole yhtä paljon satunnaistekijöitä, sillä maalipaikkoja on monin kerroin enemmän. Juuri tästä syystä parhaiten menestystä niittävät ne joukkueet, jotka tekevät eniten laukauksia, joilla on hyvä maalivahti ja joita johtaa vankka valmentaja. On todistettua, että hyvä valmentaja saattaa osaltaan vaikuttaa todella merkittävästi joukkueen menestymismahdollisuuksiin, mutta tämä harvoin heijastuu vedonlyöntitoimistojen kertoimiin. Todennäköisyysarvioissa kannattaa ehdottomasti huomioida myös maalivahti, sillä jo pelkkä maalivahdin vaihto kesken ottelun vaikuttaa usein todella merkittävästi sisään päästettyjen maalien määrään ja ottelun lopputulokseen. Jos lyöt vetoa livenä, on tärkeintä seurata, kuinka paljon joukkueella on maalipaikkoja ja kuinka paljon joukkue pitää kiekkoa.

Lyhyesti yhteen vedettynä, parasta on aina keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten, löytää luotettava vedonvälittäjä ja parhaat kertoimet. Vedonlyönnin aloittaminen on helppoa ja kuka tahansa voi sitä harrastaa. Seuraamalla muutamia perusvinkkejä tulet takuulla pärjäämään vedonlyönnissä Suomi-kiekosta.